Bubu booking

 

Mara

 

MARA este un proiect umbrela, nou si necesar pe piata nationala, care reuneste sub acest concept o serie de evenimente, actiuni, campanii si oameni care se regasesc si reprezinta spiritul maramuresean in toata explozia si diversitatea sa. Mara este o caravana atat fizica cat si virtuala care isi plimba mesajul in toata tara, prin tot felul de canale (fie ca e un eveniment, o locatie, un flash, o adunare, un megafon, un mail …) si poposeste in oameni gata sa primesca spiritul viu si colorat al Maramuresului.

Fenomenul maramuresean este parte din identitatea romanilor. In ciuda atractie noului,  categorii diverse de public gasesc un punct de legatura si interes in ceea ce insemna Maramures, pentru ca este in noi. Noi cei de acasa suntem maramureseni prin atitudine, prin manifestare, prin traditie, prin evolutia haotica si pestrita a modernului, plini de culori.

MARA aduna in actiunile organizate sub acest brand tot ce e mai frumos si spectaculos din acest fenomen, vorbe care trebuiesc spuse, oameni care trebuiesc aratati, muzica ce trebuie ascultata, trairi ce trebuie simtite. Iar asta impreuna, in cadrul unei comunitati care se va dezvolta de la o actiune la alta. Noi maramuresenii suntem deja toti parte din acest fenomen. Nu mai lipseste decat un astfel de proiect care sa ne adune pe toti laolata sa-l celebram si sa ne bucuram de el, sa-l impartim cu cel de langa noi.

 

 

Mara va impune un nou standard pe piata manifestarilor majore autohtone. Nu in ultumul rand, Maramuresul  este acel loc cu care toti ne mandrim, unde cu totii vrem sa ajungem macar odata in viata, un punct de atractie de reala valoare si o carte de vizita a Romaniei neindeajuns valorificata.  Noi spunem ca Mara  este evenimentul “ unde timpul are rabdare cu oamenii”, unde maramuresul are rabdare sa ne adune pe toti sa il descoperim dar totodata unde se deschide catre nou.

Nu incercam cliseicul mix de vechi si nou, nu le amestecam de dragul contrastului, ci le lasam sa se desfasoare in pace una langa cealalta, sa isi gaseasca un mod natural de fuziune sau la fel de natural sa se respinga una pe celalta, caci este loc si timp de toate.

Pe termen lung, MARA isi propune sa devina un eveniment masiv, asumat de comunitate, perceput ca “al nostru”, crescut pe o baza solida pana la cel mai inalt nivel.

Cu un program variat, cuprinzand toate genurile principale de manifestare indoor si outdoor, conventional si atipic, MARA aduce acel “altceva” inca neincercat de publicul romanesc- o oferta mai bogata decat capacitatea unui individ de a experimenta.

 

foto: Emanuel Luca

 

Lemon Bucket Orkestra in Maramures


Turneul european al canadienilor de la Lemon Bucket Orkestra, produs de Turn Production, a poposit  in Maramures la Targu Lapus si la Sighetul Marmatiei. In cele tre zile la Targu Lapus, artistii au sutinut concerte la Casa Preturii, Balul Bobocilor, un happening stradal, au cantat in biserica greco catolica, la Liceul Teoretic Petru Rares..

Ultima zi a popasului in Maramures, a fost dedicata vizitarii Memorialului, a Cimitirului Vesel, a Palatului Cultural, a Casei Memoriale Stan Ioan Patras, precum si a Cimitirului Eroilor din Sighetul Marmatiei. 

 

Targu Lapus

Concert Casa Preturii

 

Moment din recitalul din Biserica Greco Catolica

 

Workshop de dans pentru copii si tineri - Biserica Greco Catolica

 

Happening stradal si minirecital la Liceul Teoretic "Petru Rares"

 

Sighetul Marmatiei

Vizita la Palatutul Culturii / Casa de Cultura

 

Vizita Cimitirul Eroilor. Moment muzical in memoria victimelor comunismului.

 

Vizita Cimitirul Vesel si Casa Memoriala Stan Patras

 

 

Recomandam

Live

 • 02
  Septembrie

  sZempol Offchestra

  Awake Festival - Romania

 • 03
  Noiembrie

  Naked

  Bucuresti - Romania


Vezi toate concertele ...

Contact

BuBu Bookinghouse and Events

Adrian Voichitescu
Owner and General Manager - Romania
Tel: +40 769 639 246
E-mail: bububooking@gmail.com