Bubu booking

Next Ex

electro pop alternativ | .

NEXT EX este o trupa din Bucuresti, cu influente electro pop alternativ, care a debutat ca un proiect de studio in vara anului 2016 cu single-ul Hey Girl
Piesa a avut un feedback foarte bun din partea ascultatorilor in urma difuzarilor pe numeroase posturi de radio, in special pe Radio Guerrilla unde au si fost invitati pentru prima lor sesiune live, in cadrul emisiunii "Imi place sa LogOUT cu Bogdan Serban".

In urma lansarii primului single, NEXT EX a avut parte de recenzii pozitive atat pe bloguri autohtone cat si internationale.
La numai doua luni de la debut, NEXT EX revenea cu un al doilea single, Close
care transmite inca de la primele acorduri un mesaj incitant si jucaus. Filmarea videoclipului a fost o experienta interesanta si plina de adrenalina, aceasta avand loc pe un heliport.
Primavara lui 2017 gaseste trupa in studio pentru finalizarea inregistrarilor albumului de debut. Pe 21 martie in Club Control trupa a lansat noul single/videoclip ce anunta aparitia albumului cu acelasi nume: Superhero

La numai cateva zile distanta, NEXT EX au deschis concertul celebrei trupe new-yorkeze Phantogram in Club Quantic, apoi au fost invitati in emisiunile Apropo TV si Starea Natiei. Pentru vara lui 2017 NEXT EX sunt deja confirmati la o serie de festivaluri: Natura Fest, Unfinished Festival, Street Delivery si Shine Festival in Bucuresti, Murmur Festival la Fagaras, Rockanotherworld la Iasi, United Festival la Craiova, iar peste hotare la Sziget Festival (dupa ce au castigat preselectia concursului “Sziget Talent”),United Island de la Praga si SnowFest in Franta.

NEXT EX inseamna: Andrea - voce, Robert - clape si chitara, Sergiu - baterie si percutie.

Descarca noul album !

 

Video

FOTO