Bubu booking

Brum

experimental electro | RO

 

BRUM = zgomot perturbator la iesirea amplificatoarelor de audiofrecventa, datorat alimentarii lor de la reteaua de curent electric alternativ.


Trio experimental electro intr-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare si sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine incadrate in aranjamente spatiale.
FORMULA: Catalin Vastagu (Bumbapa, Brum Conspiracy) - chitara, instrumente electronice;
Radu Pieloiu (Sebastian Spanache Trio, Thy Veils si multe alte proiecte jazz si experimentale) - tobe; Anghel Mailat (Traveler Trio, Norzeatic Live Band si proiecte experimentale de jazz) - bass;


Proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei romanesti prin concertele lor in deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage si din cadrul multor festivaluri si cluburi din Europa. La sfarsitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizati la categoria "Best Electro", la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete. In momentul de fat[, trupa BRUM este in studioul de inregistrari, pregatind albumul de debut, urmand ca acesta sa fie lansat in prima jumatate a anului 2015.

 

„Muzica celor trei BRUM este aproape de tine. Parca o cunosti de dinainte de undeva. Au sound cat cuprinde si nu le e rusine sa o arate. Va recomand sa îi prindeti odata pe undeva si va garantez ca nu o sa regretati. Ba mai mult, sunt sigur ca o sa reveniti […] Brum, contrar numelui, nu este deloc zgomot, ci 100% semnal audio util, de cea mai buna calitate, live sau pe banda” – Vlad Popescu/Rastaman Ene Grozavul – Revista Sunete, Editie aniversara 10 ani, Octombrie, 2013.

Video

FOTO

Links