Bubu booking

Lulo Reinhardt Latin Swing Project

flamenco, jazz latin, brazilian | Germania

Lulo Reinhardt este o aparitie muzicala de prim rang in peisajul muzicii rome actuale si nu numai, distingandu-se prin autenticitatea si identitatea sa bine conturata. Criticii si fanii subscriu ca nu doar descendenta artistului- stranepot al faimosului Django Reinhardt, il apropie pe acesta de legenda muzicala, ci si propriul sau geniu artistic si iscusinta sa in a transmite acest talent unic cu o usurinta aparent lipsita de efort.

Fidel traditiei familiei, Lulo si-a dedicat intrega viata muzicii. La varsta de 5 ani tatal sau Bawo ii pune pentru prima data in mana chitara. Nu avea nici 12 ani cand déja canta alaturi de verii sai in sextetul din Koblenz Mike Reinhardt. In timp, artistul isi extinde orizonturile, avantandu-se in muzica altor culturi si dezvoltandu-si un stil propriu, la fel de iubit de publicul sau. Astazi, proiectul Lulo Reinhardt exploreaza in prestatiile sale o fuziune de stiluri, incluzand flamenco, jazz brazilian si latin. Pastrand marca sa personala, muzica Lulo Reinhardt onoreaza insa mereu influentele radacinilor sale rome.

Numele sau a castigat treptat recunostere internationala, artistul ajungand sa fie invitat pe scena a numeroase evenimente majore ca Rock Gegen Hass, International Cultural Festival Sahara en el Corazón (Algeria – alaturi de chitaristul brazilian Zezo Ribeiro), World Roma Festival Khamoro, Jazz Goes to Town (Cehia), Jazz and Blues Festival (Cehia) sau Sidmouth Folk week (UK), avand turnee extensive in Europa, Canada, Statele Unite si Australia.

"..cel mai bun concert de chitara acustica pe care l-am auzit vreodata…” John Shand. The Sydney Morning Herald

Video

FOTO